Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Rotterdam – 18-jarige pizzabezorger neergestoken

‘Even chillen’, denkt een 18-jarige Rotterdamse pizzabezorger nadat hij klaar is met zijn werk. Hij rijdt op zijn scooter naar een hangplek op de hoek Rijtuigweg-Locomotiefstraat in Rotterdam-Feijenoord. Daar staan ook bekenden van hem onder de onderdoorgang van een appartementencomplex.


Korte tijd later komen twee mannen, waarvan één met een mes in zijn hand, op het groepje afgerend. De pizzabezorger wordt gestoken en hij wordt met forse verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.
Het steekincident is op zondagavond 4 september, vlakbij speeltuin de Vuurklip. Op het moment dat de twee verdachten naar het groepje van vier vrienden rennen, vluchten drie van hen. De pizzabezorger wil er ook vandoor gaan, maar hij krijgt zijn scooter niet direct gestart en wordt tijdens het wegrijden gestoken in zijn arm en schouder, waardoor hij veel bloed verliest.

Er zijn duidelijke beelden van één van de twee verdachten. Overigens is dit niet de man met het mes. Hij heeft voornamelijk zwarte kleding aan, maar ook een wit T-shirt met daarop een kleurige print. Wie is het?

binbin small