Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Rijswijk – Wie is handlanger van inbreker met blindenstok?

Van de twee verdachten van een woninginbraak in Rijswijk, wordt er nog één gezocht. De man is samen met een al aangehouden handlanger gefilmd in een flat, vlak voor ze inbreken bij het huis van een man die op dat moment in het ziekenhuis ligt. De al aangehouden verdachte loopt met een blindengeleidestok.


De twee mannen lopen op 15 december vorig jaar met een smoes mee met een bewoner van een flat aan de Titus Brandsmastraat in Rijswijk. Als hen wordt gevraagd voor wie ze komen, zeggen ze dat niet te weten. Ze laten de andere mensen voorgaan in de lift en blijven beneden wachten tot de lift weer terug is.

Vervolgens gaan ze naar boven, waar een deur van een huis wordt opengetrapt. Met een geldkistje en een fotomapje van de bewoner zijn de inbrekers vertrokken.

De man die nog wordt gezocht is 40 tot 50 jaar oud en ongeveer 1,90 meter lang. Hij droeg tijdens de inbraak een zwarte jas, een zwarte muts of pet, blauwe spijkerbroek met een gat bij de knie en witte sneakers. Hij heeft een mager postuur. Op beelden vanuit de lift is te zien dat hij een bril draagt.

Boevenvangen_shop
binbin small