Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Rijssen – Zakkenrollers lachend aan het werk in supermarkt

Een 79-jarige man uit Rijssen en een 69-jarige vrouw uit Nijkerk werden het slachtoffer van zakkenrollers. In de Plus-supermarkt in Rijssen is te zien hoe het duo vrolijk lachend de man benadert en probeert te rollen bij het snoepschap.

Op camerabeelden is goed te zien hoe de 79-jarige man slachtoffer werd van de twee mannen. Terwijl één van de mannen het muntje uit het winkelkarretje trekt, begint de andere man het slachtoffer te betasten en zegt in een buitenlandse taal dat hij hem wil helpen met het dichtdoen van zijn jas. Dit is een afleidingsmanoeuvre, waardoor de man de kans krijgt om de portemonnee uit de broekzak van het slachtoffer te stelen.

Nijkerk

Een dag later werd een 69-jarige vrouw in de Albert Heijn aan de Freswijkstraat het slachtoffer van dezelfde mannen. Op camerabeelden is te zien hoe één van de verdachten de portemonnee uit de tas van het slachtoffer pakt. Ook hier ging de diefstal razendsnel en had het slachtoffer niks door.

De mannen spraken in een buitenlandse taal en reden weg in een Audi met buitenlands kenteken. Ze komen mogelijk niet uit Nederland.

barbecuebarrel cool

pet flessen