Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Rijsbergen-Man KO geslagen met bierfles

Op zondag 3 juni om ongeveer 01.45 uur liep een man café Jolly Jester, gelegen aan de Sint Bavostraat in Rijsbergen uit. Hij trof daar nog enkele bekende en sprak daarmee. Onverwacht kreeg hij daar van een onbekende man een klap met een bierfles. Hierdoor ging hij knock out. Het slachtofer kwam weer bij in de ambulance.

Een getuige verklaarde dat het slachtoffer op straat stond met een aantal andere mensen. Er stopte een, volgens die getuige, een blauw/paarse auto en de bijrijder stapte uit met een bierfles. Hiermee sloeg hij zijn slachtoffer op het hoofd. Vermoedelijk had de auto een Belgisch kenteken. Een andere getuige sprak over een Peugeot 206. Ook die zag de bijrijder uitstappen en hoorde dat hij iets zei, mogelijk in de Poolse taal. Hierna stapte de bestuurder uit. Het slachtoffer kreeg vervolgens een klap met een bierfles van de bijrijder. Beiden stapten hierna in de auto en reden weg. Op camerabeelden zien we dat de daders twee mannen zijn. Vermoedelijk dus van Oost-Europese afkomst.

De persoon die heeft geslagen heeft een stevig gezet postuur. Deze man heeft een tatoeage op de rechterarm, had een rond gezicht met kort zwart haar, hij droeg een klein baardje. Deze man droeg een wit T-shirt en vermoedelijk een driekwart broek. De andere man, de bestuurder van het voertuig, had een mager postuur en droeg een lange broek.