Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Politie bekeurt pornokijker op A6

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag op de vluchtstrook van de A6 een man aangetroffen die in zijn auto ‘een natuurfilm’ aan het bekijken was. Dat gebeurde tussen Almere en Lelystad, meldt Omroep Flevoland. Volgens agenten van de Landelijke Eenheid waren de ruiten van de stilstaande auto beslagen. De alarmlichten stonden aan en er klonken geluiden uit de auto. De 38-jarige bestuurder uit Lelystad bleek de enige inzittende te zijn. Hij zat op de achterbank, met zijn broek op zijn enkels en bekeek de film op zijn telefoon. Het geluid galmde op flink volume over de speakers van de auto.

De agenten hebben de man de gelegenheid gegeven om zich aan te kleden. Toen zij vroegen waarom hij op de vluchtstrook stil was gaan staan, verklaarde de man dat hij ‘gewoon even geil’ was.

De Lelystedeling heeft een bekeuring van 250 euro gekregen, omdat hij zonder noodgeval op de vluchtstrook was gestopt. De politie wijst erop dat dit gevaarlijk is en dat er jaarlijks meerdere dodelijke ongevallen gebeuren doordat voertuigen en personen die op de vluchtstrook staan per ongeluk geraakt worden.

barrelq big britisch racing green