Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Politie arresteert 62 mensen op feest

De politie heeft vannacht in Utrecht een feest met zo’n 120 bezoekers beëindigd. Acht organisatoren en 54 feestgangers die zich niet konden identificeren zijn aangehouden. 57 andere bezoekers kregen een bekeuring.

De illegale party met catering werd gehouden op industrieterrein Lageweide. De politie kreeg rond 23.00 uur in de gaten dat in een loods aan de Nautilusweg veel mensen bij elkaar waren en heeft de situatie een tijdje geobserveerd. “Er was een DJ, de muziek stond hard en er werd volop gedanst”, vertelde politiewoordvoerder Martin de Wit vanmorgen op Radio M Utrecht.

Toen agenten het feest stillegden sloegen veel aanwezigen op de vlucht. Ze werden opgewacht door politieagenten die de loods al hadden omsingeld. Volgens de politie is er niet eentje ontkomen.

De bezoekers die direct een bekeuring hebben gekregen mochten daarna vertrekken. De feestgangers zonder ID-bewijs zijn in een bus meegenomen naar het arrestantencomplex in Houten. Ze mogen, met een bekeuring op zak, alsnog naar huis als iemand hun paspoort of rijbewijs komt brengen.