Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Overveen – Vrouw aangerand in park

Op woensdag 12 oktober rond 13:15 uur liep een vrouw in Overveen door het Brouwerskolkpark langs de Duinlustweg. Daar werd zij door een onbekende man aangesproken. De man deed alsof hij haar wilde helpen, maar op dat moment werd zij door hem meerdere keren betast. De vrouw wist daarna met een excuus van de man af te komen. De man staat op beeld. Wie is hij?

De man had een donkere huidskleur en was rond de 1,85 m. lang. Hij was kaal en had een stoppelbaardje. Hij droeg op het moment van het incident een groene jas en een rode trui. Wat ook opviel was het crèmekleurig tasje dat hij bij zich had.

De politie is een onderzoek gestart naar de aanranding en is op zoek naar getuigen. Bij een soortgelijk incident die eerder dit jaar hebben plaatsgevonden nabij het station in Halfweg en Overveen zijn beelden veiliggesteld van een verdachte. Vermoedelijk betreft het dezelfde man.

Weet u wie deze man is? Heeft u hem op woensdagmiddag 12 oktober gezien in de omgeving van het Brouwerskolkpark in Overveen?