Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Overveen – Betrapte inbrekers mishandelen bewoner

Wie herkent de mannen op de beelden? Ze worden verdacht van het plegen van een inbraak bij een woning in Overveen afgelopen zomer waarbij de bewoner werd bedreigd en mishandeld.
Op woensdag 31 augustus 2022 rond 09.40 uur kwam bij de politie een melding binnen van een woninginbraak op de Prins Hendriklaan in Overveen. De bewoner die op zijn zolder zat te werken, hoorde beneden geluid en ontdekte daar twee onbekende mannen. Het slachtoffer werd daarna door de inbrekers bedreigd en mishandeld en liep hierbij letsel op. De daders gingen lopend ervandoor.

Na onderzoek heeft de politie camerabeelden van de verdachten veilig kunnen stellen. Ze zijn hier duidelijk op te zien. De politie weet wie de inbreker met de bril is. Dat is Sergio Hanz Bustamante Torres. Hij komt in verschillende politie-onderzoeken in Europa voor. Van de andere inbreker is weinig bekend. Het is een wat forse man, ongeveer 30 jaar oud en zo’n 1.70 meter lang. Hij had in augustus van vorig jaar een baardje. Hij droeg toen een donkere hoodie, met daaronder een rood shirt. De politie wil weten wie deze man is. Mogelijk verblijft hij nog steeds in het gezelschap van de andere man.

barrelq big britisch racing green

pet flessen