Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Oss-Overvallers met vleesvork bij zonnestudio

Bij zonnestudio Suncare aan de Euterpelaan Oss rennen op vrijdag 15 maart twee mannen binnen. het zijn overvallers en ze zijn gewapend met opvallende attributen. De één dreigt met een groot mes, de ander met een vleesvork. De medewerkster van de zonnestudio gooit een blocnote naar de mannen bij binnenkomst maar daarmee worden ze uiteraard niet uit het veld geslagen. Ze probeert daarna weg te rennen maar de twee mannen dwingen haar achter de toonbank om de kassa open te maken.

Het is onbekend of er mensen onder de zonnebank lagen in de zaak.

De daders hebben hun best gedaan om onherkenbaar te blijven, maar mogelijk herkent iemand hen toch op de bewakingsbeelden.

Beide mannen zijn tussen 1.70 en 1.75 meter lang en hadden hun gezicht grotendeels bedekt. Ze droegen zwarte gympen, een zwarte trainingsbroek en een zwart jack.

De overvaller met de vleesvork had een witte of lichtgrijze capuchon over het hoofd. Volgens het slachtoffer heeft deze man donkere ogen.

Opvallend aan de tweede dader, degene met het mes, is het nummer ‘18’ op zijn rechter broekspijp. Hopelijk weet iemand het merk van die broek of mogelijk bij welke sportclub die hoort.

Wie weet wie de overvallers zijn?

Kassalade
Het duo is die avond rond 21.00 uur maar 30 seconden binnen geweest, maar wisten in die tijd de kassalade buit te maken. Die stopten ze in een plastic tas van Albert Heijn, waarna ze buiten de Euterpelaan overstaken en de Componistenbuurt in renden.