Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

OM betaalt 25.000 euro tipgeld voor aanhouding Bretly D.

Het Openbaar Ministerie gaat 25.000 euro uitkeren aan de tipgevers die hebben geleid tot de aanhouding van moordverdachte Bretly D. Het geld wordt over meerdere tipgevers verdeeld.
Om hoeveel tipgevers het gaat en wie welk bedrag krijgt, blijft in verband met de privacy vertrouwelijk.
Bretly D. wordt ervan verdacht op 13 oktober van het vorig jaar een 60-jarige psychiater in Rotterdam te hebben gedood en diens huis aan het Handelsplein in brand hebben gestoken. Daarna zou hij een man in Zutphen hebben mishandeld.

Klopjacht
Bretly D. werd op 25 oktober na een dagenlange klopjacht in Amsterdam gearresteerd. Vandaag staat hij voor het eerst terecht in Rotterdam tijdens een inleidende zitting. De verdachte ontkent.

https://boevenvangen.nl/rotterdam-man-schiet-na-feest-in-maassilo/
Nietsvermoedend liet receptioniste Nazzatul vorig jaar oktober van Hotel Multatuli aan de Prins Hendrikkade in Amsterdam woensdagochtend een man binnen die vroeg of hij even van het toilet gebruik mocht maken. Ze wees Bretly de weg naar het toilet in de kelder van het hotel. De receptioniste herkende de moordverdachte niet. “Nee”, verzucht ze. “Hij kwam mij niet bekend voor. Ik wist niet wie hij was.” Bij het verlaten van het toilet in het hotel werd Bretly door de politie aangehouden. Die arrestatie verliep zonder geweld.


Het is de tweede keer in een jaar dat het OM tipgeld uitbetaalt. Eerder was dat voor de aanhouding van Minh V. alias Lucky voor het doodschieten van zijn schoonmoeder en poging moord op zijn ex-partner in Zwijndrecht. Die tipgever kreeg 30.000 euro toegereikt.

pet flessen

barbecuebarrel cool