Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Oisterwijk – Drie inbrekers vertrekken in BMW


Maandagmiddag 29 oktober 2018 verschijnen drie mannen bij een vrijstaand huis aan de Hondsbergselaan. Ze weten binnen te komen door de ruit van een schuifpui in te slaan.

Het drietal is vastgelegd door een bewakingscamera, net als een zilvergrijze BMW uit de 5-serie. Vermoedelijk is dat de auto waar de inbrekers die dag in reden.

Wie herkent de mannen op de bewakingsbeelden?

Dader 1 had een kort, legergroen jack aan en een spijkerbroek. Hij droeg witte tennisschoenen van Adidas en een grijze pet met daarop in geel een vraagteken.

Het haar van dader 2 is langs de zijkanten opgeschoren. Hij droeg zwart met witte Adidas-gympen, een donkergrijze spijkerbroek en over zijn blauw-witte trui een donkerkleurige bodywarmer.

Ook dader 3 had sportschoenen van Adidas aan; grijze met achterop een bordeauxrood accent. Verder droeg hij een spijkerbroek en een vest of trui met capuchon.

Het drietal gaat er na de inbraak met een witte zak vol gestolen spullen vandoor, mogelijk dus gebruikmakend van die zilvergrijze BMW.

Wie heeft de inbrekers en/of de BMW 5-serie gezien op maandag 29 oktober 2018 in de omgeving van de Hondsbergselaan in Oisterwijk?

Bron: Opsporing Verzocht