Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Nijmegen – Man beroofd van postcodeloterijfiets

Twee jongens hebben in Nijmegen een man van zijn fiets beroofd, hem bedreigd en mishandeld. Dit gebeurde op de Sint Annastraat. Het slachtoffer zakte na het voorval in elkaar. Het duo waarnaar we op zoek zijn versperde de man op het fietspad de weg ter hoogte van een pizzeria, dit was in de vroege ochtend van 25 september.
Het slachtoffer had snel in de gaten dat het de twee menens was, ze wilden zijn fiets hebben. Het ging om een ‘Postcodeloterijfiets’. De fietser deed een dappere poging om zich uit de situatie te redden, maar werd bedreigd en kreeg een klap tegen zijn kaak.

Man zakt in elkaar na beroving
Hij waarschuwde na de mishandeling zijn vriendin en ze ontmoetten elkaar, een paar honderd meter verderop. De man zakte in elkaar, raakte zijn bewustzijn kwijt en moest naar het ziekenhuis.


Signalement
Van de twee jongens weet de politie het volgende: beide verdachten hebben een lichte huidskleur en spreken accentloos Nederlands. Een van hen heeft een slank postuur, de ander is wat steviger gebouwd en heeft een opvallender, ronder gezicht.