Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Nieuwegein-Twee dievegges slaan toe bij Trekpleister


Twee vrouwen gaan woensdag 9 mei met een tas vol make-up producten aan de haal bij een vestiging van de Trekpleister in City Plaza in Nieuwegein. Het duo heeft het vooral voorzien op producten van het merk Revolution.

BEWAKINGSBEELDEN
Aan het eind van de dag loopt een medewerkster van Trekpleister een rondje door de winkel. Het valt haar op dat het schap met producten van het merk Revolution opvallend leeg is. Omdat ze niet kan herinneren dat er noemenswaardig veel producten van dit merk verkocht zijn, raadpleegt zij de bewakingsbeelden.

TAS
Uit de beelden blijkt waar de producten zijn gebleven. Twee vrouwen komen een uur voor sluitingstijd de winkel binnen. Ze doen zich voor als reguliere klanten en lijken zelfs nog advies te vragen aan één van de medewerkers van de winkel. Op de beelden ziet de medewerkster dat er flink wat producten uit het schap in de plastic tas van de dames verdwijnen. Door gebruik te maken van een geprepareerde tas, lukt het de dames om de producten vervolgens ongestoord de winkel uit te nemen. In totaal bedraagt de buit meer dan 120 euro. De politie is op zoek naar deze dames.