Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Monster – Vrouw met ‘Trust no one’-tatoeage plundert rekening

‘Trust no one’. Die tekst heeft de vrouw die ruim 4000 euro opneemt van de rekening van een inwoonster van Monster op haar hand getatoeëerd staan. Dat ze niet te vertrouwen is, is duidelijk: de pinpas en pincode van het slachtoffer zijn via een oplichtingstruc door ‘een bankmedewerker’ gestolen.

Een 68-jarige vrouw wordt eind februari gebeld door iemand die zich voordoet als bankmedewerker. Die maakt haar wijs dat er wordt geprobeerd om fraude te plegen met haar rekening, en dat de bankpassen daarom uit voorzorg geblokkeerd moet worden. Ze moeten, vanwege de veiligheid, thuis worden opgehaald door een medewerkster van de bank.

Even later verschijnt er inderdaad iemand aan de deur die de passen en de bijbehorende pincodes meeneemt. Vlak daarna beseft het slachtoffer dat ze is opgelicht, maar dan is er al mee gepind. Bij de geldautomaat aan de Herenstraat in Monster neemt een vrouw in meerdere transacties 4350 euro op.


De pinner heeft een mondkapje op, maar er zijn genoeg bijzonderheden aan haar te zien. Ze draagt een pet met het logo van de New York Yankees, een zwarte parkajas, een zwarte legging en daaronder zwarte Nike Air Max schoenen.
De vrouw draagt verschillende ringen en heeft lange nagels, waarvan sommige met glitters. Ze houdt een gekleurde iPhone 13 vast en heeft een wit oortje in één van haar oren. Op de zijkant van haar hand staat de tekst ‘Trust no one’ getatoeëerd.