Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Middelburg-Dieven weten de weg bij Nehalennia-school

De twee mannen die begin dit jaar toesloegen in een schoolgebouw aan de Breeweg in Middelburg, hadden vermoedelijk voorkennis. De dieven leken precies te weten waar ze moesten zijn en zelfs waar de sleutels lagen die ze nodig hadden.

Op maandag 7 januari verschijnt het tweetal op de bewakingsbeelden van de Stedelijke Scholengemeenschap Nehalennia aan de Breeweg in Middelburg. Hoewel het al avond is, is de school open voor een avondstudie en er wordt niet opgekeken van onbekende bezoekers.

Zaaknummer:2019006973
Datum delict:07-01-2019
Plaats delict:Middelburg

De twee mannen lopen het gebouw door en proberen hier en daar een deur te openen. Een schoonmaakster spreekt één van hen nog kort aan, maar zij gelooft zijn smoes over waarom hij in de school is. Vervolgens gaat diezelfde man het secretariaat in, waar hij een paar minuten blijft. Hij haalt onder meer contant geld uit de aanwezige kluis. Opmerkelijk is dat hij die, net als de deur van het kantoor, met een sleutel openmaakt.

Na een ronde door de gangen, mogelijk op zoek naar meer buit, verlaten de twee mannen het schoolgebouw. Allebei zijn ze op verschillende momenten vrij duidelijk gefilmd.

Vragen
Wie weet wie de twee mannen zijn? Twijfel dan niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Of gebruik het formulier op deze pagina om uw tip bij de politie te melden. Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel dan gratis 0800-7000.