Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Medewerker Sanisale neergestoken door klant

Bij het steekincident gisteren in Amersfoort zijn een 60-jarige klant en een 29-jarige verkoper gewond geraakt. De klant ligt nog in kritieke toestand in het ziekenhuis, laat de politie vandaag weten.
Gistermiddag trok een 60-jarige man een mes in een vestiging van badkamerspecialist Sanisale aan de Nijverheidsweg-Noord. Hij kwam verhaal halen vanwege een “zakelijk conflict”. Volgens het bedrijf ging de onenigheid over de betaling van besteld sanitair.

Bij de ruzie aan de winkelbalie schoot de 29-jarige medewerker zijn collega van 39 jaar te hulp. De 29-jarige man werd daarbij in zijn been gestoken. Daarop sloeg de 39-jarige medewerker de klant met een voorwerp uit de winkel tegen het hoofd. Deze liep hierdoor flink letsel op aan zijn hoofd, hij ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis. De 29-jarige man kon na behandeling van de steekwond het ziekenhuis weer verlaten.
Ter plekke heeft de politie met diverse getuigen gesproken en de medewerkers van het bedrijf gehoord. Het onderzoek wordt door de recherche voortgezet.


Het bedrijf zegt geschrokken te zijn door de steekpartij: “We hebben dit in de geschiedenis van ons bedrijf gelukkig nog nooit meegemaakt. We vinden het verschrikkelijk dat één van onze verkopers is neergestoken, gelukkig is hij buiten levensgevaar. Maar ook op de rest van het personeel heeft dit een enorme impact.”

barbecuebarrel cool