Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Maastricht-Bijzonder groepje pleegt winkeldiefstallen

Een bijzonder groepje pleegt in Zuid Limburg een aantal diefstallen bij drogisterijen. De samenstelling maakt het bijzonder: een kale blanke man op leeftijd met drie jongere lichtgetinte mannen. De diefstallen waren in juni en de mannen lijken steeds in dezelfde samenstelling te opereren.

Op woensdag 19 juni vindt er rond 14:15 uur een diefstal plaats bij de drogisterij aan de Malbergsingel en rond 16:00 uur bij een drogisterij op de Ambyerstraat Noord in Maastricht. In totaal wordt voor zo’n 1.350 euro buitgemaakt.

Op vrijdag 21 juni doet hetzelfde gezelschap een poging diefstal ter waarde van ruim 500 euro bij een drogisterij op de Dempseystraat in Sittard, maar deze poging slaagt niet.

Het gaat om drie mannen met een lichtgetint uiterlijk en één kale oudere blanke man. De drie lichtgetinte mannen worden geschat tussen de 20 en 35 jaar oud. De oudere man tussen de 50 en 65 jaar oud. Twee van de drie lichtgetinte mannen zijn inmiddels al herkend. Daarom zijn ze ook geblurd op de videobeelden.

Wie zijn de andere twee?