Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Maarssen – Man steelt voor 1700 euro aan parfum

Op dinsdag 30 november steelt een man voor een groot bedrag aan parfum bij de ICI PARIS aan het Bisonspoor in Maarssen. Het gaat om 13 verpakkingen herengeurtjes van de merken Chanel en Dior, die samen ruim 1700 euro waard zijn.


Geprepareerde tas
Rond 16:15 uur komt de man de winkel binnen. Hij heeft drie plastic tassen bij zich; een grote rode van de Scapino, een kleine witte van de Etos en een kleine rode. Hij loopt wat rond, gaat naar de stellingen met de herengeuren van Chanel en Dior, pakt meerdere verpakkingen en zet die op een andere plek een schap lager neer.
Op momenten dat hij zich veilig waant, stopt hij bij de stellingen waar hij de spullen heeft neergezet, en doet ze gebukt in zijn rode Scapinotas, die kennelijk is geprepareerd. Dit doet hij meerdere malen. Om geen argwaan te wekken, gaat hij gewoon in de rij van de kassa staan. Maar het duurt hem het toch allemaal te lang, want na een paar minuten loopt hij weer de winkel in en stopt nog wat parfum in zijn tas. Uiteindelijk rekent hij wel wat dingen af, laat ze zelfs nog even inpakken en verlaat daarna de winkel.

De man heeft ook toegeslagen in Houten. Het is een seriedief. Klik op de link hieronder.


Signalement
De man is vermoedelijk tussen de 35 en 45 jaar oud, tussen de 1.70 en 1.85 meter lang en heeft een bolle buik. Hij heeft een lichte tot lichtgetinte huid en kort, zwart, opgeschoren haar, met inhammen bij het voorhoofd. Hij droeg een zwarte trui van het merk Calvin Klein, een zwarte donsjas van het merk North Face, een donkere broek en witte sneakers. Verder had hij dus drie plastic tasjes bij zich; één grote rode van Scapino, één kleine witte van de Etos en nog een kleine rode.


Boevenvangen_shop
binbin small