Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Lewedorp – Wie is man bij drugslab?

Op donderdag 16 september jl. heeft de politie rond het middaguur een synthetisch drugslaboratorium ontdekt in een schuur achter een woning in het Zeeuwse Lewedorp (gemeente Borsele). Het onderzoekteam is nog op zoek naar de identiteit van een man.

Half september jl. ontving de politie een tip over een drugslaboratorium. Tijdens een inval in een woning en de schuur aan de Damstraat werden de twee bewoners, namelijk een man en een vrouw aangehouden. Op deze locatie werd een lab aangetroffen om harddrugs te maken. Het laboratorium werd ontmanteld en de spullen werden afgevoerd. Er werden ruim tweehonderd gram amfetamine, kleinere hoeveelheden hennep en hasj en vals geld in beslag genomen. De vrouw werd dezelfde avond na verhoor in vrijheid gesteld. Zij blijft verdachte in deze zaak. De man zit nog steeds vast.

Tijdens dit onderzoek werd diezelfde middag (16 september) een inval gedaan in een woning aan de Amethistdijk in Roosendaal. In de woning werden onder andere amfetamine, MDMA en (vals) geld in beslag genomen. Op 1 november werd in het politiecellencomplex in Middelburg een derde verdachte aangehouden, namelijk een 25-jarige man uit Vlissingen. De politie is nog op zoek naar de identiteit van een andere man, die verdacht wordt van betrokkenheid bij het drugslaboratorium in Lewedorp. Bekijk ook de video hieronder.

Zaaknummer:
2021248086