Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Leiden-Telefoondief leidt verkoopster af

Door flinke verwarring te zaaien, is het een man gelukt om de telefoon van een medewerkster van een winkel in Leiden te stelen.

De man komt op donderdag 13 september binnen bij een de Altas Argan Company aan de Morsstraat in Leiden. Het is een winkel waar cosmetische olie wordt verkocht.(dus laat u niet misleiden door de fraaie motor in de winkel, een Harley Davidson) De medewerkster zit op dat moment aan haar bureau, waar ook haar smartphone ligt. Ze staat op om de man te helpen.

Telefoondief Leiden.

Hij zegt dat hij een bepaald flesje olie wil kopen. Ze haalt het uit de vitrine en stopt het in een tasje. Maar in plaats van meteen af te rekenen, begint de man erg vreemd te doen. Hij stelt veel vragen, maakt een zakje kruiden open om er van te proeven, vraagt om water en wil zelfs uit het blikje frisdrank van de medewerkster drinken. De vrouw weet niet goed wat ze met de situatie aan moet.


Telefoon weg
De man staat vlakbij het bureau van de vrouw en terwijl hij met haar praat, legt hij zijn portemonnee op haar telefoon en pakt die op. De vrouw heeft niets in de gaten. Als de man wegloopt bij het bureau, besluit ze om iemand te bellen voor hulp, omdat ze de man niet vertrouwt.

Ze ontdekt dan dat haar telefoon weg is en begint hem te zoeken. De man staat dan nog doodleuk achter haar. Vlak daarna loopt hij de winkel uit. Hij stapt op een vouwfiets en rijdt weg. De vrouw gaat nog achter hem aan, maar ze kan hem niet meer achterhalen.

Wie is de man?