Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Leeuwarden-Inbreker steelt geld en laptops bij zorginstelling

Bij een inbraak in het restaurant van een zorginstelling aan de H. Dunant weg in Leeuwarden werden geld en laptops gestolen. De bewakingscamera’s maakten opnames van de verdachte.

Zaaknummer: 2018304218
Datum delict:18-11-2018
Plaats delict:Leeuwarden

In de periode van zondag 18 november 2018 op maandag 19 november 2018 vond er een inbraak plaats in het restaurant. Een kluis werd opengebroken en hier werd geld uit gestolen. Ook twee laptops werden meegenomen.Op de beelden die gemaakt werden door de bewakingscamera was te zien dat een man die een jas droeg met een grote capuchon met bontkraag vanaf 21.00 uur tot omstreeks 01.00 uur rond hing bij de zorginstelling. Als er mensen of voertuigen in zijn omgeving kwamen verstopte de man zich achter de aanwezige struiken.

In het begin van de avond werd de man gesignaleerd zonder dat hij een tas bij zich had. Om omstreeks 00.30 uur was op de beelden te zien dat hij een tas om zijn schouder droeg. Mogelijk zaten hier de laptops in. Een getuige zag de verdachte rond 01.00 uur vanaf het terrein van de zorginstelling via de Aldlânsdyk naar een tankstation lopen.