Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Landgraaf-Vluchtende overvaller doet wheelie

De man op de foto maakt een wheelie. Op zich niet heel bijzonder maar het moment waarop hij dat doet is wel bijzonder. Het is een man op de vlucht. Kort daarvoor heeft hij een winkel overvallen.

Het is zaterdag 25 mei als op klaarlichte dag rond 11.30 uur het personeel van Wibra aan de Hoofdstraat in Landgraaf (bekend van Pinkpop) wordt opgeschrikt door een overvaller.

Een onbekende man trekt zijn t-shirt omhoog en toont door die handeling de foedraal van een mes. Hij eist geld. De caissière loopt daarop de winkel in, waarna de verdachte een greep uit de kassa doet.

De verdachte rijdt vervolgens weg op een witte scooter richting de rotonde en de wijk ‘t Eikske in Landgraaf. Om zijn identiteit te achterhalen zijn beelden vrijgegeven waarop te zien is hoe de verdachte van en naar de winkel op de Hoofdstraat rijdt. Bekijk ook de video hieronder.

Opmerkelijk is dat hij onderweg een wheelie maakt. Wie weet herkent u de waaghals met de scooter op de beelden?

De verdachte draagt een zwart petje met witte opdruk, een donkere broek, donkerblauwe jas, bril met donkere glazen en grijze slippers met grijskleurige sokken. Hij heeft een blanke huidskleur, slank postuur en is ongeveer 30 – 40 jaar oud.