Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Kuinre – Inbrekers gefilmd

In de nacht van 9 januari zijn er meerdere inbraken geweest in Kuinre(Overijssel) Wie weet wie deze twee mannen zijn? Er vonden drie inbraken plaats in Kuinre, waarvan twee een poging. Er zijn beelden van de mannen, we houden er rekening mee dat deze inbraken door dezelfde mannen zijn gepleegd.

De eerste inbraak was rond 00:30 uur bij een woning aan het Vijverpark. De volgende ochtend ontdekte de bewoner van het huis dat zijn slaapkamerraam beschadigd was, maar dat er niemand binnen was geweest.

Een half uur later, rond 01:00 uur ’s nachts werd er in een café aan de Burchtstraat een kassalade met daarin een paar honderd euro en tabaksartikelen gestolen. Op camerabeelden zijn twee mannen te zien. Eén van hen droeg een opvallende gewatteerde lange jas en had zijn gezicht bedekt met een bivakmuts. De andere man had een baard.

Kort na de inbraak bij het café hebben de mannen rond 01:20 uur geprobeerd in te breken bij een tankstation. Een getuige hoorde glasgerinkel en rende naar buiten, waar hij één van de mannen zag staan. De man rende weg richting de Hopstraat en de getuige zette de achtervolging in, maar raakte de man kwijt. Op de plek waar de mannen eerder waren, zag de getuige twee fietsen. Een van de fietsen lag op straat met een petje aan het stuur, de andere fiets stond ernaast en daarop zat op de bagagedrager een speaker en een doos met daarin een scheerapparaat. Mogelijk zijn deze fietsen ook gestolen

pet flessen