Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Kampen-Bejaard echtpaar overvallen in hun woning

 

Op maandag 21 januari 2019 wordt een ouder echtpaar van 80 en 81 jaar in hun woning aan de Sint Nicolaasdijk in Kampen overvallen door drie gemaskerde mannen. De politie zoekt getuigen van deze laffe woningoverval.

UPDATE: Voor deze zaak zijn op dinsdag 23 april twee verdachten aangehouden

 
 

Aan het einde van de middag dringen drie gemaskerde mannen de woning binnen. Daarbij worden de twee bewoners mishandeld en bedreigd. De overvallers doorzoeken de hele woning en gaan er met onder andere een pinpas vandoor. Het echtpaar raakt hierbij licht gewond.

Uit eerste onderzoek blijkt dat er die dag rond 18.30 uur twee pinpogingen zijn gedaan met de gestolen bankpas bij de pinautomaat van de Rabobank aan de Meeuwenweg in Kampen. Was u op dat tijdstip in de omgeving van deze pinautomaat? En heeft u drie mannen gezien die zich verdacht gedroegen?

Heeft u  aan het einde van de middag/begin van die avond iets opvallends gezien in de omgeving van de woningoverval aan de Sint Nicolaasdijk? Misschien heeft u wel camera’s aan uw woning hangen die iets gefilmd hebben dat met deze overval te maken heeft. Dan horen wij dat graag!