Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Jagers TV-programma Hunted rekenen per ongeluk door politie gezochte man in


Een bizarre ontknoping gisterenavond in Hunted. In het NPO 3-programma is het de bedoeling dat deelnemers zo lang mogelijk uit handen blijven van de fictieve opsporingsdiensten. De hunters hielden echter een man aan die echt gezocht werd door de politie, meldt het AD.

Bijan en Shiva zijn twee van de deelnemers die meedoen aan Hunted. Ze kwamen gisterenavond in Venlo terecht en besloten daar te pinnen. Op de achtergrond zijn op dat moment al politiesirenes te horen. Als het duo weg wil rijden, worden ze gecontroleerd door echte agenten. De twee kandidaten zijn natuurlijk niet écht voortvluchtig, dus de dienders zetten hun zoektocht voort.

screenshot Instagramd Hunted

Op dat moment komen er wel twee teams van het programma aangereden. Zij hebben een melding gekregen van de pintransactie en controleren daarom in de omgeving van de automaat. Daar wordt een verdachte jongeman gespot die aan het bellen is. Als de hunters hem aanspreken, zet hij het op een rennen. Na een achtervolging wordt hij staande gehouden.

Verdacht
Het team denkt kandidaat Shiva te hebben opgepakt, maar de man blijkt niet een van de voortvluchtigen uit het programma te zijn. Toch zorgt zijn gedrag voor argwaan bij de hunters, een team dat bestaat uit opsporingsexperts die ervaring hebben bij politie, defensie en in de private sector. Daarom wordt er een verzoek ingediend bij het hoofdkantoor van het programma: ,,Hij gedraagt zich onwijs verdacht, zouden jullie even contact op kunnen nemen met de politie in Venlo”, stelt een van hen.

Op Instagram Stories delen de makers van het programma een Burgernet-melding, waarin de politie Venlo de buurt oproept om uit te kijken naar een man die volledig voldoet aan het signalement van de door hen staande gehouden man.

binbin small