Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Hoogeveen-Man met hond steekt auto’s in brand

In de vroege ochtend van maandag 10 december werden door brandstichting twee auto’s verwoest en twee auto’s zwaar beschadigd. Een bewakingscamera maakte opnames van een verdachte. Het is een man die zijn hond lijkt uit te laten maar het dus ook een brandstichter.

Op 10 december tussen 03.05 uur en 04.30 uur werd brandgesticht bij auto’s die geparkeerd stonden in de Regulus. Twee auto brandden volledig uit en twee auto’s raakten door het vuur zwaar beschadigd.

Op beelden die gemaakt werden door een bewakingscamera in die straat werd een man met zijn hond gefilmd. Deze man liep naar de auto’s die daar geparkeerd stonden en verdween uit het zicht van de camera. Even later kwam hij weer in beeld en liep hard weg. Direct na zijn vertrek was het lichtschijnsel van vlammen op de beelden te zien. Door de politie is uitgebreid onderzoek in gesteld want in diezelfde nacht was er ook een brandstichting in Hollandscheveld. Mogelijk hadden deze zaken verband met elkaar.

De brandstichting was al in december 2018 maar door nu toch nog het beeldmateriaal te publiceren waarop de verdachte en zijn hond te zien zijn, wil de politie achter zijn identiteit komen en deze zaak oplossen.
Herkent u deze man of heeft u informatie over de brandstichting? Bel dan met de politie.