Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Hoevelaken – Man bekrast bestelbus met teksten vol spelfouten

Een nog onbekende man bekrast in Hoevelaken tot twee keer toe een bestelbus. Met een schroevendraaier kerft hij teksten in de lak en veroorzaakt daarmee flinke schade. De dader slaat voor het eerst toe in de nacht van 14 mei. In grote letters krast hij de tekst ‘Kneel ik je’ op de zijkant van de bus. Daarna blijft het drie maanden rustig.

Op 20 augustus komt de man weer langs en krast weer een boodschap (met spelfouten) aan de eigenaar in de lak. Deze keer de letters ‘KKR’ en ‘Kankerjood, waarsuwing, betalen’. Er zitten nogal wat spelfouten in. De eigenaar van de bus verklaart geen idee te hebben wie deze teksten in zijn bus heeft gekrast en waarom.


Gelukkig heeft de bewoner een beveiligingscamera bij zijn woning en daar is de dader op te zien. Hij komt beide keren aan op zijn Gazelle damesfiets met fietstassen en een mandje aan de voorkant. Hij heeft een lichte huid en lijkt een nogal grote neus te hebben. Hij is ongeveer 1.80 meter lang en heeft een zwarte jas met capuchon aan. Op 14 mei draagt hij een spijkerbroek en zwarte Nike schoenen.


Tijdens de tweede kras-actie zakt zijn capuchon af, waardoor hij beter in beeld is. Hij heeft blond haar en weer valt een opvallende grote neus te zien. Hij draagt een zwarte trainingsbroek van het merk Armani en heeft een zwart windjack met capuchon aan.

pet flessen