Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Hengelo-“Investeerder” steelt twee ton bij Van der Valk

Op donderdag 14 maart wordt een echtpaar in het Van der Valk hotel in Hengolo door middel van een wisseltruc voor een groot bedrag opgelicht.

Ze hebben die dag in het hotel aan de Bornestraat een afspraak met een Italiaanse investeerder. De investeerder gaat er echter met dit grote geldbedrag vandoor en laat het echtpaar achter met een enveloppe met vals geld. De man zou een miljoenenbedrag lenen aan het echtpaar. Ze moesten eerst een contante aanbetaling doen. De overhandiging vindt plaats in het hotel. Het geld zit in een envelop. De zogenaamde investeerder zegt dat hij een belletje moet plegen maar gaat ervandoor. Het lijkt erop dat hij de envelop heeft achtergelaten maar daarin zit alleen maar vals geld. Het echtpaar is beetgenomen. De investeerder, die zichzelf ‘Panetta’ noemt, wordt verdacht van meerdere oplichtingszaken.

Bekijk de video. Waarschijnlijk hebben Panetta en het echtpaar al eerder contact gehad en heeft hij langzaam het vertrouwen gewonnen van de man en vrouw. Wees gewaarschuwd!

Wie weet meer over Panetta?