Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Hendrik Ido Ambacht – Man in hoofd geschoten

Vrienden besluiten te chillen maar daar komt uiteindelijk niets van terecht. Eén van hen wordt namelijk mishandeld en een ander wordt door een kogel in zijn hoofd geraakt. Gelukkig overleeft hij het wel. Bureau Rijnmond toont vanavond beelden van de twee verdachten.


Bij skatebaan Maasplaza aan de Dokweg in Dordrecht besluit een 20-jarige Rotterdammer samen met een vriend op woensdagavond 5 oktober 2022 te gaan chillen. Daar aangekomen vinden ze dat toch niet zo’n goed idee en rijden ze weg. Vanaf dat moment achtervolgt een rode Citroën Berlingo hen. Ze weten die auto uiteindelijk af te schudden.

De Ridderhal aan de Hoge Kade in Hendrik Ido Ambacht wordt de nieuwe chillplek. Ze bellen een 23-jarige vriend uit Rotterdam om ook te komen. Als hij arriveert komt plotseling de rode auto, die hen eerder achtervolgde, aanrijden. De bestuurder van die auto loopt naar de drie vrienden toe, maar tegelijkertijd komen vanuit de richting van de bibliotheek plotseling drie mannen op de vrienden aflopen.
Het 20-jarige slachtoffer wordt door het trio geschopt en geslagen en de 23-jarige vriend wordt beschoten. Ondanks de kogel in zijn hoofd is dit slachtoffer bij kennis en aanspreekbaar. Daarna gaat iedereen ervandoor. Ook de inzittenden van de rode auto. Twee verdachten zijn gefilmd. Wie weet wie ze zijn?

pet flessen

binbin small