Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Hellevoetsluis – Wie is overvaller met hamer en slippers bij AH?

Een overvaller van Albert Heijn supermarkt in Hellevoetsluis lijkt in eerste instantie een attente klant. Hij laat namelijk een klant die achter hem staat voorgaan. Maar als hij aan de beurt is bedreigt hij de caissière met een hamer en eist geld. Als hij merkt dat ze niet van plan is dat te geven kiest de overvaller eieren voor zijn geld en vlucht.
Op zondag 13 maart om circa 19.26 uur arriveert de overvaller in de supermarkt aan de Struytse Hoek. Hij loopt op zijn slippertjes wat nonchalant rond, pakt een blikje fris en gaat naar de kassa. Als hij aan de beurt is loopt hij achter de kassa op de medewerkster af.

De caissière sluit direct de kassalade. En ondanks dat de overvaller wil dat zij de lade weer opent en hij haar zelfs met een hamer bedreigt, doet ze dat niet. De lichtgetinte overvaller die tussen 18 en 24 jaar oud wordt geschat, is hier kennelijk zo door verrast, dat hij ervandoor gaat.


Verder heeft de man een slank postuur en draagt hij een donkerkleurige jas met twee borstzakken. Verder heeft hij de capuchon van zijn lichtkleurige hoodie over zijn hoofd getrokken. Voor zijn mond draagt hij een mondkapje. Ook heeft hij donkere enkelsokken aan. Zijn donkere slippers zijn van Nike.

pet flessen