Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Heerlen-Staatrovers sleuren vrouw over straat

Op donderdag 16 mei wordt een vrouw op de Vorstenstraat in Heerlen slachtoffer van een gewelddadige straatroof. Het is rond half zeven in de avond als twee jonge mannen van hun fiets springen en de vrouw van haar tas proberen te beroven. Bekijk de video hieronder en zie hoe de twee mannen de vrouw over de straat slepen.

Update: in deze zaak is een 19-jarige man uit Ubach Palenberg (Duitsland) aangehouden. Het onderzoek naar de tweede verdachte gaat door. Het is de man op de foto.

Ze blijft haar tas vasthouden en wordt door de daders over de straat heen gesleurd. Uiteindelijk moet ze noodgedwongen loslaten en gaan de verdachten er met de buit vandoor. Ze vluchten over de Parallelweg, voorzij station richting centrum.

Vragen
De eerste verdachte is een jonge man. Hij droeg een spijkerbroek, witte sneakers, een donkergroene jas met zwarte accenten. Daarnaast had hij donker haar en een baardje. Hij verplaatste zich op een blauwe fiets. De andere verdachte was ook een jonge man. Hij droeg een donkere broek, witte sneakers met zwarte enkelsokjes en droeg een blauw jas van vermoedelijk het merk Nike. Hij had rossig haar en reed op een zwarte fiets.