Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Heemstede – Man shopt bij Apple-store met pas van 90-jarige vrouw

Een 90- jarige vrouw in Heemstede kreeg in januari een man aan de deur van haar woning die zich voorstelde als dakreparateur. Hij maakte haar wijs dat het dak schade had en wilde dat wel repareren. Om materiaal te kopen had hij geld nodig. Omdat de vrouw de man vertrouwde gaf zij hem haar pinpas.

De man gaat echter geen dakmateriaal kopen, met gebruikmaking met de pinpas gaat hij naar de Applestore in Haarlem en koopt een telefoon. Bij een pinautomaat in Heemstede pint hij geld. Omdat de vrouw na een uur argwaan krijgt blokkeert zij haar rekening, maar de schade is al daar. De man komt niet meer terug.

De vrouw omschrijft de man in de leeftijd tussen de 35 en 40 jaar oud, ongeveer 1.80 meter lang, dun lichtgrijs tot blond haar, slank postuur met een verzorgd uiterlijk, gekleed in een zwarte jas met een wit Nike logo op de borst. De jas heeft een capuchon. Hij draagt een zwarte broek en zwarte sportschoenen met een oranje logo aan de buitenzijde van de voet. De man spreekt uitstekend Nederlands.