Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Haarlem-Groep schopt jongen in elkaar

Op zaterdag 1 februari rond 03.45 uur vindt een mishandeling plaats voor de deur van een café aan het Spaarne in Haarlem. Vier jongens slaan en schoppen een 18-jarige jongen uit Haarlem en gingen er daarna vandoor. Het slachtoffer hield letsel aan zijn hoofd over door de mishandeling.

Ter plaatse verklaarden beveiligers dat een auto stopte voor het café, hier vier jongens uitstapten en ineens op het slachtoffer in begonnen te slaan en schoppen. Daarna stapte het viertal weer in en reden zij weg in de richting van de Turfmarkt.

Eerder op de avond was een incident geweest bij een horecagelegenheid aan de Riviervismarkt; een groepje jongens was vervelend en had glas gegooid naar de portier. Een medewerker van cameratoezicht zag bij het terugkijken van de camerabeelden dat het bij beide incidenten om hetzelfde groepje jongeren ging.

Na een zoekslag in de omgeving, troffen agenten bij de Schouwburg twee personen aan en hielden hen aan omdat de signalementen overeen kwamen. Het gaat om een 19-jarige en een 23-jarige Haarlemmer. Twee mannen worden dus nog gezocht.