Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Groningen – Man zwaar mishandeld


In de nacht van donderdag 11 op vrijdag 12 november is een 21-jarige man uit Groningen zwaar mishandeld. Tussen 00:30 en 1:30 uur ontstond er op het kruispunt Schuitendiep/Poelebrug een ruzie tussen de verdachte en het slachtoffer. Het slachtoffer werd zo hard geslagen dat hij viel. Hij heeft door de mishandeling breuken in zijn gezicht opgelopen.

Het slachtoffer was die nacht met een vriendin en een vriend op stap. Na sluitingstijd gingen zij richting huis en op het kruispunt schuitendiep/Poelebrug (nabij het uitgaanscentrum) ontstond een confrontatie tussen de vriendin van het slachtoffer en de verdachte. Het slachtoffer spreekt de verdachte aan. Er volgt een woordenwisseling. De verdachte loopt daarna om de groep heen en slaat het slachtoffer met gebalde vuist in zijn gezicht. Het slachtoffer valt na de klap op een aantal fietsen achter hem. En hoewel hij direct weer opstaat, heeft hij vier breuken in zijn gezicht met mogelijk blijvend zichtbaar letsel. Het slachtoffer heeft hier tot op de dag van vandaag last van.

Bekijk de beelden in de video hieronder. Let op, ze zijn heftig.

De politie roept de verdachte op om zich te melden. Herkent u de verdachte of weet u met wie hij die avond in de stad aanwezig was? Geef dit aan ons door. Op basis van de beelden en een aantal getuigenverklaringen vermoeden we dat de verdachte op de avond van de zware mishandeling in het gezelschap was van een vrouw. Zij is mogelijk een belangrijke getuige. Bel een van de nummers hieronder.

Boevenvangen_shop
binbin small