Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Groningen – Man krijgt kaakslag na botsing in cafe

Zonder een duidelijke aanleiding wordt op 28 maart van dit jaar in een horecapand in Groningen iemand op z’n kaak geslagen. Een tweede verdachte deelt daarna flinke klappen uit in het opstootje dat ontstaat. De twee mannen worden gezocht.

Het is die maandag gezellig druk in de horecagelegenheid aan de Grote Markt in Groningen. Even na middernacht gaat het mis. Een 22-jarige man uit Groningen botst tegen een andere bezoeker. Er ontstaat een korte woordenwisseling en vanuit het niets slaat de verdachte de Groninger vol op z’n kaak. Het slachtoffer komt ten val. Later blijkt dat hij een gebroken kaak heeft overgehouden aan de klap.

De verdachte van deze mishandeling (verdachte 1) heeft het volgende signalement:

Witte man met slank postuur
Donker haar dat is opgeschoren aan de zijkant, langer bovenop en naar rechts gekamd
Donker overhemd met daaronder een wit shirt
Lange broek
Donkere riem
Lichte schoenen met donkere achterkant
Lange ketting met grote hanger
Na deze mishandeling ontstaat er een opstootje. Een vriend van het slachtoffer wil verhaal halen bij de verdachte. Een tweede verdachte mengt zich dan in het conflict. Hij gaat de vriend van het slachtoffer te lijf. Er worden flinke klappen uitgedeeld. Het tweede slachtoffer loopt blauwe plekken, een gat in z’n hoofd en een tand door z’n lip op.

De verdachte van deze mishandeling (verdachte 2) heeft het volgende signalement:

Man met stevig postuur
Donker haar
Sikje
Lichtgekleurd T-shirt
Donkere broek
Lichte schoenen

Van de mishandeling zijn bewegende beelden die we in de onderstaande video delen. De eerste verdachte staat daarnaast duidelijk op beeld als hij een drankje aan de bar bestelt. De tweede verdachte staat minder goed op beeld maar wellicht doet de combinatie van beide mannen een belletje rinkelen bij iemand.

Herkent u één of beide mannen? Laat het weten.