Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Groningen-Inbrekers slaan toe in Groningen en Leek

Op vrijdag 24 januari is ingebroken in een woning aan de Jaspisstraat in Groningen en een dag later, op zaterdag 25 januari, is geprobeerd in te breken bij een woning aan de Goldbergsingel in Leek.

Om bij de woning te komen klimmen de inbrekers in de Jaspisstraat over de tuindeur. Aan de achterzijde wordt een raam opengebroken waardoor de twee personen naar binnen klommen. De woning werd doorzocht en als buit werden o.a. sieraden, cosmetica, schoenen en kleding gestolen.

Bij de woning in de Goldbergsingel probeerden de inbrekers aan de achterzijde via het platte dak binnen te komen. Toen dit niet lukte klommen ze naar beneden en probeerden ramen open te breken. De aanwezige bewakingscamera maakte opnames van de verdachten en gaf een alarm signaal door aan de bewoners. Deze konden met behulp van hun mobiele telefoon en het internet verbinding krijgen met de camera’s en ‘live’ meekijken. Na het zien van de onbekende mannen bij hun woning werd direct via 112 de politie gewaarschuwd. De verdachten staan op beeld. De verdachten in Groningen zijn dezelfde als in Leek. Bekijk de video :