Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Gronau-Nederlandse advocaat neergeschoten in Duitsland

Op 6 november 2019 wordt een Nederlandse advocaat neergeschoten in Gronau. Het onderzoeksteam wil graag weten wie de mannen op de foto zijn. Het is onduidelijk of zij betrokken zijn bij de zaak en worden daarom vooralsnog niet als verdachten gezien. De recherche wil graag weten wie deze mannen zijn, omdat dat het onderzoek vooruit kan helpen. Tevens is er door de hoofdofficier van justitie een beloning van 17.500 euro uitgeloofd voor de tip die deze zaak oplost.

De recherche wil graag in contact komen met deze mannen. Het team roept hen dan ook op zich te melden en vraagt iedereen die (een van) deze mannen (her)kent, dat door te geven.

De advocaat werd – tijdens het uitlaten van zijn hond – die woensdagochtend om 08.11 uur op de Losserstrasse vanuit een voorbijrijdende auto beschoten. De vluchtauto – voorzien van Nederlandse kentekenplaten – reed na het schieten via de Kurfürstenstrasse weg. Vermoedelijk hebben er meerdere mensen in de licht zilvergrijze auto gezeten.

Beschrijving vluchtauto

-Volkswagen Polo V, type 6R
-Gebouwd tussen 2009 en 2014
-5-deurs hatchback
-Raampje was naar beneden
-Gepimpt/ getuned model
-Opvallende zwarte velgen
-Opvallende spoiler

Vragen
Wie weet wie deze mannen zijn?
Wie heeft de auto zien rijden op woensdagochtend 6 november of de dagen ervoor?
Wie herkent de auto en weet wie er in de auto zaten?
Wie weet waar de auto nu is?
Beschikt u over een dashcam en was u die ochtend in het Duitse Gronau? Stel uw beelden alstublieft beschikbaar aan de politie.

Alle informatie over dit incident is welkom. Getuigen kunnen zich melden via 0800-6070. Melden kan ook anoniem 0800 7000 (Meld Misdaad Anoniem).
Strikt vertrouwelijk tippen kan aan het Team Criminele Inlichtingen op nummer: 06-49135120 (ook Whatsapp).

Bel je vanuit het buitenland? Bel dan de politie via +3179-3459876.