Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Gouda – Man overvalt Esso

De man die op Valentijnsdag een Esso benzinestation in Gouda heeft overvallen, dreigde met een vuurwapen en zei tegen het slachtoffer dat hij ‘alles’ wilde hebben. Hij is vertrokken met geld uit de kassa en is gefilmd door de bewakingscamera’s.

Als de man binnenkomt, richt hij meteen een vuurwapen op de vrouw. Zij staat in de cabine achter de kassa, maar heeft geen tijd meer om de deur dicht te doen. Als ze vraagt wat hij wil, zegt hij ‘alles’. De vrouw is zo geschrokken, dat ze zegt dat hij mag pakken wat hij wil. De overvaller stopt vervolgens snel een paar honderd euro in een plastic tas en vlucht vervolgens in dezelfde richting als waar hij vandaan kwam.

Signalement overvaller
Het slachtoffer dacht tijdens de overval dat de man haar iets aan zou doen met het wapen. Ze kon niet anders dan meewerken. Het heeft maanden geduurd voor ze weer in staat was om te werken.

De overvaller is een man van rond de 20 jaar oud en ongeveer 1,70 meter lang. Hij heeft een tenger postuur en droeg een lichtblauw mondkapje. Verder droeg hij een zwarte jas van The North Face met een capuchon.

barrelq big britisch racing green