Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Gouda – Deze mannen worden gezocht voor vergisontvoering Cruquius

De politie heeft beelden openbaar gemaakt in het onderzoek naar een zogenoemde ‘vergisontvoering’. Daarbij werd begin augustus 2021 een 56-jarige man zes dagen lang vastgehouden en mishandeld. Op de beelden zijn drie verdachten te zien naar wie de politie dringend op zoek is.

De ontvoering gebeurde op donderdag 5 augustus op de Spaarneweg in Cruquius. Meerdere mannen sleurde die dag het Hoofddorps slachtoffer een rode Mercedes Vito in. Een paar uur later werden in de omgeving van het Vogelplein in Gouda al zes verdachten aangehouden, maar zowel het slachtoffer als de Vito waren toen nog spoorloos. De verdachten die werden aangehouden, komen uit Rotterdam, Zwijndrecht en Dordrecht.

Garagebox
Een paar dagen later werd de Vito aangetroffen in een garagebox aan de Nijverheidsstraat in Gouda. De 56-jarige man was op dat moment nog altijd niet gevonden. Gelukkig dook het slachtoffer later in Delft op, waar hij door zijn ontvoerders uit een auto was gezet.

Drie mannen op beeld
De drie gezochte verdachten zijn in Gouda op 5 augustus door een bewakingscamera gefilmd. Ze hebben een wat steviger postuur, een licht getinte huidskleur en kort, donker haar. Twee van de mannen hebben een baardje.

Bekijk de video:

15.000 euro beloning
Nog altijd staat, vanwege de ernst van dit delict, de al eerder door het Openbaar Ministerie uitgeloofde beloning van 15.000 euro open voor de gouden tip die leidt tot de oplossing van deze zaak. De mannen hoeven niet uit Gouda zelf te komen. Weet u wie zij zijn, waar ze verblijven of heeft u hen gezien? Geef het door. Dit kan ook vertrouwelijk via het Team Nationale Inlichtingen.

Boevenvangen_shop
binbin small