Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Goes – Inbreeksters nemen 34-delig servies mee

De politie is op zoek naar twee inbreeksters die op 17 augustus toesloegen in een wooncomplex in Goes. Die zaterdagmiddag gingen de vrouwen ervandoor met een opmerkelijke buit; naast sieraden, ook een oud Royal Albert-servies.

Op de bewakingsbeelden zijn in totaal drie inbrekers te zien: twee vrouwen en een man. De man (20) is onherkenbaar gemaakt, want hij is inmiddels aangehouden.

Anna Paulownaplein
Rond het middaguur weten de vrouwen binnen te komen bij het wooncomplex aan het Anna Paulownaplein. Om via de centrale toegangshal verder het complex in te komen, moet één van de bewoners de deur voor hen openen.
Ze hangen daardoor minutenlang rond in het portaal, maar uiteindelijk hebben ze geluk en kunnen ze naar binnen glippen.

Ze breken vervolgens in in de woning van een 89-jarige man. Ze stelen van de bewoner een 34-delig Royal Albert-servies. Ook zijn er kostbare sieraden weggenomen.
Het drietal vertrekt vervolgens buitenom. De breekbare en kostbare buit hebben ze verstopt in een kistje en twee tassen.

Mogelijk draagt één van de vrouwen een pruik. Herkent u hen, of heeft u de vrouwen elders gezien? Geef het alstublieft door.

Boevenvangen_shop
binbin small