Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Etten-Leur – Fietsendief laat goede sporen achter

De man op de foto gaat een proefrit maken op een nieuwe Mountainbike maar komt nooit meer terug bij de fietsenwinkel. Hij laat wel de nodige sporen achter: foto’s van hem zelf. De verdachte heeft een opvallende tatoeage in zijn nek.

UPDATE : De identiteit van de man die er tijdens een proefrit op een nieuwe mountainbike vandoor ging in Etten Leur is bekend.

Op 2 mei stapt de man fietsenwinkel Roberto’s binnen aan de Valpoort in Etten-Leur. Hij toont interesse in een bordeaux rode Mountainbike van het merk Trek (type Pro Caliber) en wil graag een proefrit maken. Deze fietsen beginnen met een prijs van 1300 eur0.

De man laat zijn tas achter in de winkel met daarin o.a. zijn portemonnee en camera. Hij zou zich na tien minuten weer melden in de winkel. Echter de man is nooit meer terug gekomen. Helaas zat er geen ID-bewijs in zijn portemonnee, maar we hebben hem wel op beeld. Want op de camera, die hij achter liet in de winkel, staan foto’s van de dader zelf en zijn opvallende nek-tatoeage. Tevens staat hij op de bewakingsbeelden van de camera’s binnen en buiten de fietsenwinkel.

De vraag is simpel: wie is de fietsendief met de opvallende tatoeage?