Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Eindhoven-Woning van jong gezin beschoten

Harde knallen klinken in de vroege ochtend op maandag 2 november… geen vuurwerk blijkt even later, maar pistoolschoten met echte kogels.

Die kogels werden afgevuurd op een huis in de Echternachlaan, rond 5 uur ‘s morgens. Daar sliepen op dat moment een echtpaar en hun twee jonge kinderen. Zij zijn gelukkig niet gewond geraakt, maar wel heel erg geschrokken. Zeker voor de kinderen is het niet te bevatten wat er is gebeurd.

De politie is meteen na het schietincident met een groot onderzoek begonnen. Er zijn de nodige sporen verzameld waaronder kogels en hulzen. Minstens één kogel is door een raam van het huis naar binnen geschoten. Die kogel is later ook binnen terug gevonden.

Wie heeft dit op zijn geweten?

Op de beelden zien we twee mannen. Ze lopen door de Echternachlaan, richting het huis waar op dat moment het stel en de kinderen liggen te slapen. Heel even zijn ze buiten beeld. Eén van de twee steekt de straat over, en dan ineens… een harde knal. Samen rennen ze weg, het Henri Dunantpark in.

Ook al is het lastig te zien, toch hopen we dat er mensen zijn die denken te weten wie die twee mannen op de beelden zijn.

Wie herkent de daders op de beelden? Ze dragen allebei donkere kleding, waaronder een jas met capuchon. één van de twee draagt waarschijnlijk een pet onder de capuchon.

En waarom was nu juist dit huis het doelwit van de beschieting. Een huis waar ook kinderen lagen te slapen. Hebben de daders zich in het huis vergist? Weet u meer, of heeft u misschien een vermoeden? Laat het weten.