Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Eindhoven – Groep steelt KTM-crossmotoren

Een garagebedrijf aan de Achtseweg-Zuid in Eindhoven heeft in de vroege ochtend van woensdag 30 december 2020 ongewenst bezoek gehad van vier inbrekers. Op bewakingsbeelden is te zien hoe het viertal die ochtend rond 02.00 uur vrij lomp te werk gaat. Om binnen te komen, gooien ze eerst een ruit in met grote stoeptegels. Daarna weten ze razendsnel twee bijzondere KTM-motoren mee te pakken. Twee andere exemplaren – die niet rijklaar zijn – worden op de grond gegooid.

KTM-motoren voor cross-sport
De mannen maakten twee motoren buit die eigenlijk alleen in de cross-sport worden gebruikt. Het gaat om een nieuwe oranje KTM-motor en een exemplaar van KTM met opvallende Dreamteam-kappen. Doordat de inbrekers petjes en capuchons dragen, zijn hun gezichten helaas niet zo goed te zien. Wel heeft één van hen een lichte huidskleur en draagt de ander een geelrood petje. De wat stevigere man heeft de leiding over de groep.

Eén van de vier draagt een trui van de Belgische dansorganisatie KAMATA.
De politie vermoedt dat de daders zeer gericht hebben gehandeld. Aan de buitenkant is namelijk niet zichtbaar dat binnen dergelijke motoren gestald staan, maar de inbrekers gingen er wel gelijk op af.

Boevenvangen_shop
binbin small