Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Dode gevonden bij drugslab in Wernhout

Bij een drugslab aan de Beverstraat in Wernhout is dinsdagnacht een dode gevonden. Bij het lab is een verdachte aangehouden, zo meldt de politie. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend. Ook is onduidelijk waardoor het slachtoffer om het leven is gekomen.

Forensische rechercheurs zijn woensdagochtend vroeg bezig met sporenonderzoek in de omgeving van de Beverstraat. Ook komen specialisten van de LFO, Landelijke Faciliteit Ondersteuning bij Ontmantelen, naar Wernhout om te onderzoeken om watvoor drugslab het gaat. Het onderzoek gaat volgens de politie nog uren duren.

Vreemde geur
Dinsdagavond rond halftwaalf kwam de brandweer naar de Beverstraat in Wernhout na een melding van een vreemde geur daar. Vervolgens startte de politie een onderzoek. De omgeving van de Beverstraat werd volgens omstanders ruim afgezet.

Op de kruising van de Maalbergenstraat met de Krochtenweg had de politie volgens omstanders aandacht voor een bestelwagen die daar stond. Of deze auto iets te maken heeft met de zaak is niet duidelijk.