Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Deze bodywarmer is een dieventool

De bodywarmer op de foto’s is een dieventool. De man op de foto gebruikt hem om voor duizenden euro’s te stelen. Blijkbaar past er veel in het kledingstuk. Dat er opzetborstels en scheermesjes in verdwijnen is niet gek. Maar er wordt ook voor duizend euro champagne verstopt in de bodywarmer. Dat is toch wel opmerkelijk te noemen.

De man werkt niet alleen. In de zomer slaat hij samen met een handlanger toe bij Albert Heijn in Apeldoorn. Die handlanger zou zijn broer kunnen zijn. Vergelijk ze maar eens op de foto:

En dezelfde periode in 2019 is hij met een man en vrouw actief in het gebied Zwolle-Apeldoorn-Zutphen-Raalte. Het trio steelt voor duizenden euro’s champagne, scheermesjes en opzetborstels. Een wonderlijke combinatie van producten.

We denken dat de champagne voor eigen gebruik is en dat de scheermesjes en de opzetborstels het illegale circuit in gaan. De man die gearmd loopt met de vrouw in het witte shirt is inmiddels opgepakt. Dat heeft niet geleid tot de opsporing van de vrouw of van de man met de bodywarmer. En met name hij blijkt dus een belangrijk dieventool te hebben: de groene bodywarmer.  De man staat goed op beeld. Hij en zijn partners in crime moeten toch op te sporen zijn? In elk geval zijn de winkels in de omgeving Apeldoorn en Zwolle gewaarschuwd. Alle bellen moeten afgaan als deze man binnenkomt in zijn groene bodywarmer.