Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Deventer – Nekken schoenen winkeldief?

Bij het bekijken van de beelden van een aantal winkeldiefstallen in Deventer ging bij de politie een belletje rinkelen. De dader in het Kruidvat in mei 2021 is waarschijnlijk dezelfde die in december 2020 drie keer werd gefilmd toen hij toesloeg in een paar supermarkten.

De dief deed alle keren zijn best om zich te verstoppen achter een mondmasker en onder een capuchon, maar hij lijkt op alle beelden dezelfde schoenen aan te hebben. En dat zijn behoorlijk opvallende schoenen. Mogelijk nekken de schoenen de serie-winkeldief.

Agressief
Op 11, 17 en 27 december maakte hij vele kilo’s aan dure vleesproducten buit bij verschillende Albert Heijn-filialen in Deventer. Hij stal daarbij voor maar liefst 1000 euro aan Ossenhaas. Bij één gelegenheid hadden twee medewerkers in de smiezen wat de man aan het doen was. Ze spraken hem erop aan, maar hij werd zó agressief dat ze hem alsnog moesten laten vertrekken.

Kruidvat
Bij het Kruidvat aan het Boreelplein verscheen op dinsdag 4 mei een man op beeld die een aantal prijzige gezichtscrèmes wist te stelen. Aan zijn manier van doen én dus aan de schoenen te zien, is hij de vleesdief van december. Wie is de man? Bekijk de video:

Boevenvangen_shop
binbin small