Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Den Haag-Woningovervallers vergissen zich in huis

Een 46-jarige bewoner van een appartement aan de Rijswijkseweg in Den Haag is het slachtoffer geworden van een woningoverval. Een aantal mannen drongen zijn huis binnen, bedreigden en sloegen hem. De overvallers zijn uiteindelijk zonder buit vertrokken, waardoor het slachtoffer zich afvraagt waarom ze bij hem moesten zijn. In de flat zijn beelden van de verdachten gemaakt.

De overval is al even geleden: in de ochtend van donderdag 25 april 2019. Rond 8.00 uur wordt er op de deur van de woning van het slachtoffer geklopt. Omdat hij niemand verwacht, doet hij niet open. Als er nog een keer wordt geklopt, gaat hij toch kijken wie er voor de deur staat. Er blijken een aantal mannen te staan, die op twee na allemaal zijn gemaskerd.

Ze duwen de man naar binnen en bedreigden hem met een vuurwapen. Hij wordt ook in zijn gezicht geslagen. Het slachtoffer is overweldigd door wat er gebeurt en kan daardoor niet alles registreren. Het is hem ook niet duidelijk wat de daders willen. Hij denkt geld, maar er is uiteindelijk niets meegenomen. Daarom denkt de man dat ze misschien bij iemand anders moesten zijn.

Camerabeelden
In de gangen van het appartementencomplex zijn camerabeelden gemaakt van de verdachten. Daarop zijn wat personen onherkenbaar gemaakt, omdat de politie weet wie dat zijn. In de nacht komen vier mannen de flat binnen. Ze lopen door de gangen, en vertrekken even later weer.

Bij daglicht wordt de overval gepleegd. Opnieuw komen vier mannen de flat binnen. Ze lopen richting de woning van het slachtoffer en vluchten na de overval naar buiten.

 Bij spoed: 112
Geen spoed: 0900-8844
Opsporingstiplijn 0800 - 6070 (gratis)
Meld Misdaad Anoniem 0800 - 7000 (gratis)
ComputerComputer