Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Den Haag- Winkeldief steelt karren vol Bacardi

Een winkeldief heeft voor ruim 1500 euro aan drank gestolen bij twee filialen van Sligro in Den Haag. Een dag voor de twee geslaagde diefstallen heeft hij ook al een poging gedaan. De werkwijze van de man is goed te zien op camerabeelden.Op maandag 3 januari komt de man binnen bij Sligro aan de Westvlietweg. Hij gaat met een winkelwagen richting de drankafdeling en blijft daar minutenlang al bellend en append besluiteloos rondlopen. Uiteindelijk zet hij acht dozen met flessen Bacardi rum in de kar en gaat daarmee richting de uitgang. Maar kennelijk durft hij het die dag niet aan om met de volle kar naar buiten te lopen, want even later zet hij alle dozen weer terug in het schap. Daarna verlaat hij de winkel.

Met volle kar weg
De volgende dag is de man terug in de winkel aan de Westvlietweg. Weer laadt hij zijn kar vol met acht dozen Bacardi, en onderweg naar de uitgang pakt hij ook een grote fles wodka van zes liter. Vervolgens blijft hij wat dralen bij de ingang van de winkel. Op het moment dat er geen personeel in de buurt is en er klanten binnenkomen, waardoor de deur open gaat, wandelt de man met de volle kar naar buiten.
Weer twee dagen later, donderdag 6 januari, heeft dezelfde man nog eens 12 flessen Bacardi gestolen bij de Sligro aan de Zichtenburglaan. Bij deze diefstal heeft hij de flessen in een boodschappentas gestopt, waarmee hij naar buiten is gelopen.

Boevenvangen_shop
binbin small