Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Den Haag-Winkeldief schopt medewerker Jumbo

Een medewerkster van supermarkt Jumbo in Den Haag is meerdere keren geschopt door een man die de winkel uit liep zonder te betalen. Een collega die haar te hulp schoot is door de man bij zijn keel gepakt.
Op zondagmiddag 27 december is de man bij de Jumbo aan het Alphons Diepenbrockhof. Hij wil wat spullen afrekenen bij de servicebalie. Een caissière geeft aan dat het alleen bij haar collega geregeld kan worden, maar die helpt op dat moment een andere klant en geeft aan dat de man even moet wachten tot ze klaar is.

De vrouw zegt tegen de man dat hij niet zomaar kan weglopen zonder te betalen, maar hij zegt dat ze pech heeft. Ze wil de niet afgerekende spullen uit zijn winkelwagen pakken, maar dan wordt de man agressief. Hij pakt haar stevig vast en geeft haar meerdere keren een schop tegen haar enkels.

Een collega schiet de caissière te hulp. Ook hij raakt verwikkeld in een worsteling met de man en wordt bij zijn keel gepakt. Omstanders die zien wat er gebeurt roepen dat ze de politie gaan bellen. Dan gaat de man er snel vandoor. De medewerkers van Jumbo blijven geschrokken achter. De vrouw heeft een tijdje last gehad van de enkel waar de man tegenaan trapte.

Duidelijke beelden
De verdachte is duidelijk te zien op de bewakingsbeelden. Het gaat om een man van rond de 50 jaar oud. Hij draagt een bril, heeft een kort baardje en grijs halflang vlassig haar. Voor het incident was hij vaker in de Jumbo, dus mogelijk woont hij in de buurt.