Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Den Haag – Winkeldief heeft sluiproute bij Albert Heijn

Met tassen vol boodschappen is een man afgelopen zomer vier keer naar buiten gelopen bij een Albert Heijn in Den Haag. Maar in plaats van via de kassa naar buiten te gaan, creëerde hij zijn eigen uitgang: via een deur in het magazijn. Drie keer is het gelukt om spullen mee te nemen, de vierde keer is hij betrapt door het personeel.

De winkeldief heeft op 3 juni, 7 juli, 22 juli en 4 augustus toegeslagen bij de Albert Heijn op het Loosduinse Hoofdplein in Den Haag. De man doet eerst of hij een gewone klant is en laadt zijn winkelwagen vol. Tijdens het winkelen stopt hij de nodige spullen in zijn tas.


Vervolgens wacht hij bij de magazijndeuren het juiste moment af. Als niemand hem ziet, loopt hij het magazijn in en gaat via een zijdeur naar buiten. Het is op die manier gelukt om drie keer boodschappen met een waarde van tussen de 100 en 200 euro te stelen.

Begin augustus betrapt het Albert Heijn-personeel de winkeldief. Hij is weggerend en heeft de volle boodschappentas achtergelaten. Daarna is de man niet meer gezien bij de winkel.

Wie is de man met de sluiproute?

Boevenvangen_shop
binbin small